Kardeşiyle balık tutmaya giden şahıs akıntıya kapılarak hayatını kaybetti

Aydın'ın Germencik ilçesinde kardeşiyle birlikte balık tutmak için sulama kanalına giren şahıs, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Germecik'e bağlı Tekin köyünde ikamet eden Ramazan Ülker, kardeşi Ramazan Ülker (25) ile birlikte dün akşam saatlerinde balık tutmak için DSİ'ye ait tahliye kanalına girdi. Takana balık ağını geren iki kardeş kanal kenarında beklemeye başladı. Bir süre sonra kanaldaki atıkların ağa takıldığını gören abi Ramazan Ülker, ağı kurtarmak isterken akıntıya kapıldı. Suda sürüklenmeye başlayan Ülker, bir süre sonra gözden kayboldu. Tüm çabalarına rağmen abisini kurtaramayan Necmi Ülker, olayı jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi.

Yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri kanalda arama çalışmalarına başladı. Gece geç saatlere kadar süren arama çalışmalarına ara verildi. Bu sabah gün ışıklarıyla birlikte yeniden başlanan arama çalışmaları sırasında akıntıya kapılan Ramazan Ülker'in cesedi saat 08.00 sıralarında olayın meydana geldiği bölgenin 2 kilometre ilerisinde çamura saplanmış şekilde buldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber